Mozaïek atelier  

Faces in StoneU kunt een werk in opdracht laten maken. Het ontwerp kan voor u gemaakt worden of u kunt uw eigen foto of ontwerp laten omzetten in een uniek, hand gemaakt werk. Daarbij kunt u kiezen uit vele kleuren en verschillende materialen (marmer, smalti en/of (kiezel)stenen).Werkwijze

In een eerste gesprek in het atelier of bij u thuis nemen we uw wensen en de mogelijkheden voor een werkstuk door. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en vormt de basis voor een voorlopige prijsopgave. Deze is afhankelijk van het formaat van het werk, de materiaal keuze en de moeilijkheidsgraad van het ontwerp.


Indien u de opdracht wilt verlenen wordt het ontwerp eerst uitgewerkt in een tekening en/of aquarel zodat u een goed beeld krijgt van het eindresultaat. Op basis hiervan kunnen nog aanpassingen worden doorgevoerd waarna een definitieve prijsopgave volgt.


Bij aanvang van het werk is een aanbetaling van 50% vereist, bij oplevering van het werkstuk wordt de resterende 50% betaald. In overleg wordt u regelmatig bij de uitvoering van het werk betrokken en hierover geïnformeerd. Op deze wijze voldoet het eindresultaat zeker aan uw wensen.Over auteurs- en gebruiksrecht van alle werken worden vooraf afspraken gemaakt. Portretten die in opdracht worden gemaakt vallen onder het zogenaamde portret recht. Deze werken of afbeeldingen daarvan mogen niet zonder toestemming van de opdrachtgever door de kunstenaar tentoongesteld of gepubliceerd worden.